Սմբուկով նրբահամ ռուլետներ՝ ձիթապտղով և պանրով
Բաղադրիչներ
1. Սմբուկ – 1 հատ
2. Ձիթապտուղ – 8-10 հատ
3. Մաղադանոս – 4-5 փունջ
4. Ֆետա պանիր – 100 գ
5. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
6. Աղ և սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սմբուկը երկար շերտատել: Ձիթապտուղները և կանաչին մանրացնել: Պանիրն անցկացնել քերիչով:
2. Տապակը տաքացնել: Սմբուկները պատել ձիթայուղով և տապակել 2-4 րոպե:
3. Պանիրը, կանաչին և ձիթապտուղը խառնել: Համեմել աղով և պղպեղով: Սմբուկի շերտերի վրա դնել լցոնից և ռուլետի նման փաթաթել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը