Բաժիններ՝

Կաթնային թարմացնող կոկտեյլ՝ պաղպաղակով և ելակով

Բաղադրիչներ

1. Ելակ – 100 գ
2. Բանան – 1 հատ
3. Պաղպաղակ – 100 գ
4. Կաթ – 300 մլ
5. Հարած սերուցք

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը մաքրել, ելակները կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Բանանը, ելակը և պաղպաղակը հարել բլենդերով:

3. Այնուհետև լցնել կաթը և կրկին հարել:

4. Կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ և զարդարել հարած սերուցքով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս