Բաժիններ՝

Մեղրով թխվածքաբլիթներ. լավագույնը՝ սուրճի հետ

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 100 գ
2. Մեղր – 20 գ
3. Հնդկաձավարի ալյուր – 150 գ
4. Շագանակագույն շաքարավազ – 60 գ
5. Ընկույզ (զարդարման համար) – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը խառնել շաքարավազի և ալյուրի հետ: Խմորը 20 րոպե դնել սառնարանի մեջ:

Կարդացեք նաև

2. Խմորը գրտնակել և շրջանակներ կտրել: Կենտրոնում մի կաթիլ մեղր և ընկույզ դնել:

3. Թխել 12-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս