Բաժիններ՝

Կաթնային տորթ, որը հարկավոր չէ թխել

Բաղադրիչներ

1. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
2. Կաթնաշոռ – 1 կգ
3. Նարինջ – 1 հատ
4. Թթվասեր – 1/2 բաժակ
5. Շաքարավազ – 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը, խտացրած կաթը և նարնջի քերած կեղևը խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ոչ խորը տարայի մեջ լցնել ստացված զանգվածը:

3. Կրեմի համար հարել թթվասերը և շաքարավազը: Ստացված կրեմով պատել տորթը և դնել սառնարանը, որպեսզի կրեմը պնդանա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս