Թանձր և նուրբ կրեմ. Լավագույնը՝ տորթերի համար
Բաղադրիչներ
1. Ձվի սպիտակուց – 4 հատ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Կիտրոնաթթու – 1/4 թ/գ
4. Վանիլին
Պատրաստման եղանակը
1. Սպիտակուցները մի փոքր հարել, ավելացնել շաքարավազը, վանիլինը և կիտրոնաթթուն:
2. Ստացված զանգվածը դնել ջրային գոլորշու վրա (ջուրը պետք է եռա) և հարել 10-15 րոպե: Պետք է ստացվի սպիտակ, փրփրուն զանգված:
3. Այնուհետև վերցնել կրեմը գոլորշու վրայից և հարել ևս 3-4 րոպե:
4. Սառեցնել և զարդարել տորթը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը