
Ինչպես պատրաստել հնդկական ամենահայտնի բլիթները

Բաղադրիչներ
1. Ցորենի ալյուր – 1 բաժակ
2. Տաք ջուր – 3/4 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջուրը խառնել ալյուրի հետ, մինչև միասեռ զանգված ձևավորվի: Խմորը բաժանել 6 մասի: Գնդիկներից յուրաքանչյուրը գրտնակել, բարակ բլիթներ ստանալ:
2. Տապակը տաքացնել: Չապատի բլիթները դնել տապակի վրա: Երբ պղպջակներ առաջանան, շրջել մյուս կողմի վրա:
3. Տաք չապատիների վրա կարագ դնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը