Բաժիններ՝

Եթե հոգնել եք դասական տորթերից, այս բաղադրատոմսը Ձեզ համար է

Բաղադրիչներ

Խմորի համար.

1. Ալյուր – 150 գ

2. Կաթնաշոռ – 200 գ

3. Ձու – 2 հատ

4. Կարագ – 100 գ

5. Շաքարավազ – 150 գ

6. Վանիլին

7. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

8. Սոդա – 1/3 թ/գ

Կրեմի համար.

1. Կաթնաշոռ – 200 գ

2. Թթվասեր – 250 գ

3. Շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը հարել շաքարավազի հետ, շարունակել հարել՝ ավելացնելով կաթնաշոռը, ձվերը, վանիլինը, փխրեցուցիչը և սոդան: Լցնել ալյուրը և խմոր հունցել:

2. Խմորը լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ:

3. Թխել 40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

4. Տորթի կորժը սառեցնել և բաժանել երկու շերտի:

5. Կրեմը պատրաստելու համար հարել թթվասերը, կաթնաշոռը և շաքարավազը:

6. Տորթի կորժերը պատել կրեմով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս