Բաժիններ՝

Կարտոֆիլով գյուղական աղցան. համը պարզության մեջ է

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 250 գ
2. Թթու վարունգ – 2 հատ
3. Մարինացված պղպեղ – 1 հատ
4. Սոխ – 1 հատ
5. Բուսական յուղ՝ տապակելու համար
6. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Կեղևազրկված կարտոֆիլը խաշել:

2. Եփված կարտոֆլները կտրատել:

3. Սոխը կտրատել և տապակել բուսայուղով:

4. Տապակված սոխը և երկարությամբ կտրատված պղպեղն ավելացնել կարտոֆիլին:

5. Վարունգը նույնպես երկարավուն կտրատել և ավելացնել աղցանին:

6. Համեմել աղցանը, ավելացնել բուսայուղ, խառնել և մատուցել:
Եթե մսի սիրահար եք, կարելի է ավելացնել նաև տապակված նրբերշիկներ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս