Բաժիններ՝

Կաթնային կոկտեյլ նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

1. Ելակ – 150 գ
2. Վարսակի փաթիլներ – 25 գ
3. Կաթ – 450 մլ
4. Մեղր – 1 գդալ
5. Բնական յոգուրտ – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Վարսակի փաթիլները մի քանի րոպե տապակել՝ մինչև այն ստանա ոսկեգույն երանգ:

2. Պատրաստի վարսակը և մյուս բաղադրիչները հարել բլենդերով:

3. Լցնել երկու բաժակների մեջ և սառեցնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս