
Բացարձակ հիթ. հավի թևիկներ՝ պատրաստված գարեջրով

Բաղադրիչներ
1. Հավի թևիկներ – 500 գ
2. Գարեջուր – 1 շիշ
3. Քարի, սխտոր, աղացած պղպեղ, աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել քարին, աղը, պղպեղը, ճզմած տիտղոսը:
2. Լվանալ և չորացնել թևիկները:
3. Թևիկները պատել համեմունքով և մարինացնել 1 ժամ:
4. Թևիկները շարել տապակի մեջ, վրան լցնել գարեջուրը:
5. Թևիկները դնել սառը ջեռոցի մեջ, միացնել այն՝ բարձրացնելով 250 աստիճան և եփել 40-50 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը