Բաժիններ՝

Բացարձակ հիթ. հավի թևիկներ՝ պատրաստված գարեջրով

Բաղադրիչներ

1. Հավի թևիկներ – 500 գ
2. Գարեջուր – 1 շիշ
3. Քարի, սխտոր, աղացած պղպեղ, աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել քարին, աղը, պղպեղը, ճզմած տիտղոսը:

2. Լվանալ և չորացնել թևիկները:

3. Թևիկները պատել համեմունքով և մարինացնել 1 ժամ:

4. Թևիկները շարել տապակի մեջ, վրան լցնել գարեջուրը:

5. Թևիկները դնել սառը ջեռոցի մեջ, միացնել այն՝ բարձրացնելով 250 աստիճան և եփել 40-50 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս