Բաժիններ՝

Շոկոլադե աղանդեր, որը պատրաստվում է հաշված րոպեների ընթացքում

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 3 ճ/գ
2. Կաթ – 2 բաժակ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Կակաո – 3-5 ճ/գ
5. Կարագ – 1 ճ/գ
6. Վանիլային շաքարավազ – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել շաքարավազը, ալյուրը և կաթը: Խառնուրդը եռացնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

2. Ավելացնել կարագը և զանգվածը բաժանել երկու մասի:

3. Մի մասին ավելացնել վանիլին, մյուսին՝ կակաո:

4. Երկու զանգվածները կրկին եռացնել, որպեսզի զանգվածն ավելի պնդանա:

5. Ըստ հերթականության՝ երկու գույնի զանգվածները լցնել մատուցվող տարաների մեջ, զարդարել՝ ըստ ցանկության: Նախքան մատուցելը ցանկալի է աղանդերը մեկ ժամ պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս