Պարզ, բայց համեղ աղցան՝ կաղամբով, վարունգով և եգիպտացորենով
Բաղադրիչներ
1. Կաղամբ
2. Վարունգ – 2 հատ
3. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 100 գ
4. Թթվասեր – 50-80 գ
5. Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
6. Աղ
Պատրաստման եղաակը
1. Կաղամբը բարակ շերտատել:
2. Վարունգը կտրատել կիսալուսնաձև:
3. Կտրատված մթերքները լցնել տարայի մեջ, ավելացնել եգիպտացորենը, թթվասերը, սամիթը, ըստ ցանկության՝ աղ ցանել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը