Բաժիններ՝

Պարզ, բայց համեղ աղցան՝ կաղամբով, վարունգով և եգիպտացորենով

Բաղադրիչներ

1. Կաղամբ
2. Վարունգ – 2 հատ
3. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 100 գ
4. Թթվասեր – 50-80 գ
5. Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
6. Աղ

Պատրաստման եղաակը

1. Կաղամբը բարակ շերտատել:

2. Վարունգը կտրատել կիսալուսնաձև:

3. Կտրատված մթերքները լցնել տարայի մեջ, ավելացնել եգիպտացորենը, թթվասերը, սամիթը, ըստ ցանկության՝ աղ ցանել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս