Բաժիններ՝

Պիցցա «4 պանիր». համեղ է՝ ինչպես ռեստորանում

Բաղադրիչներ

Բարակ խմոր

Լցոնելու համար անհրաժեշտ է.

1. Մոցարելա – 100 գ
2. Պարմեզան – 100 գ
3. Գաուդա – 100 գ
4. Ռոկֆոր – 100 գ
5. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
6. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ
7. Տոմատի մածուկ

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորի վրա տոմատի մածուկ տարածել:

2. Սոուսի վրա դնել մոցարելայի կտորները և շաղ տալ աղացած մյուս պանիրները:

3. Թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս