Պիցցա «4 պանիր». համեղ է՝ ինչպես ռեստորանում
Բաղադրիչներ
Բարակ խմոր
Լցոնելու համար անհրաժեշտ է.
1. Մոցարելա – 100 գ
2. Պարմեզան – 100 գ
3. Գաուդա – 100 գ
4. Ռոկֆոր – 100 գ
5. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
6. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ
7. Տոմատի մածուկ
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորի վրա տոմատի մածուկ տարածել:
2. Սոուսի վրա դնել մոցարելայի կտորները և շաղ տալ աղացած մյուս պանիրները:
3. Թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը