
Աղցան «Վերոնա». արժանի է ծափահարությունների

Բաղադրիչներ
1. Ռուկոլա – մեկ փունջ
2. Հազարի թերթիկներ – 1 փունջ
3. Չերրի լոլիկներ – 5 հատ
4. Մոցարելայի փոքրիկ գնդիկներ – 5 հատ
Սոուսի համար անհրաժեշտ է.
1. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
2. Մեղր – 1 ճ/գ
3. Կիտրոնի հյութ – 1-2 ճ/գ
4. Աղ՝ ըստ ճաշակի
5. Սխտոր՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Պատրաստել սոուսը՝ խառնելով բոլոր բաղադրիչները:
2. Խառնել աղցանի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները և ավելացնել պատրաստի սոուսը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը