Բաժիններ՝

Սենդվիչ «Կապրեզե». նույնիսկ երեխան կարող է պատրաստել

Բաղադրիչներ

1. Հաց – 2 հատ
2. Մոցարելա – 50 գ
3. Լոլիկ – 1 հատ
4. Ռեհան – մի քանի տերև

Պատրաստման եղանակը

1. Հացի վրա շերտերով տեղադրել պանիրը, այնուհետև լոլիկը և ռեհանը, վրան նորից դնել պանրի շերտ և ծածկել հացի երկրորդ կտորով:

2. Չոր տապակի մեջ երկու կողմերից տաքացնել սենդվիչը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս