Բաժիններ՝

Տոմատի խյուս

Տոմատի մածուկը բացել քիչ ջրով, ավելացնել մանր կտրատած սոխ, աղ, կարմիր կամ սև պղպեղ, մանրացրած համեմ, խառնել:

Բուսական յուղին ավելացնել քիչ քացախ, ճզմած սխտոր, աղ, պղպեղ՝ ըստ քիմքի:

Մանր կտրատած կամ քերիչով անցկացրած գազարը, լոլիկը, գլուխ սոխը խառնել իրար, ավելացնել 1 ճ/գ ալյուր, աղ, պղպեղ, եռջուր:

Եռացնել 3-4 րոպե:

Այս խյուսը կարելի է օգտագործել տարբեր կերակրատեսակների, հատկապես՝ փլավների հետ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս