Բաժիններ՝

Լավաշով փլավ

Եռացող աղաջրի մեջ լցնել բրինձը և եփել մինչև պատրաստ լինելը: Այնուհետև քամել, ցողել սառը ջրի տակ, թողնել քամվի:

Խորը կաթսայում դաղել բուսական յուղը, լցնել բրնձի մի մասը, խառնել, ավելացնել մնացած բրինձը և մոտ 5-10 րոպե դնել կրակին:

Լավաշի կտորներն առանձին տապակել բուսական յուղի մեջ:

Խորը կաթսայում շարել լավաշի կտորները, վրան լցնել փլավի մի մասը, լցնել բուսական յուղ, նորից դնել լավաշի կտորները, ապա մնացած փլավը:

Բարի ախորժակ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս