Բաժիններ՝

Գարնան գլխավոր նախուտեստը՝ մարինացված սխտոր

Էներգետիկ արժեքը 1 չափաբաժնում.

Կալորիականություն – 51 կկալ
Սպիտակուցներ – 1.4 գ
Ճարպեր – 0.1 գ
Ածխաջրեր – 11.3 գ

Բաղադրիչներ

1. Սխտոր – 250 գ
2. Աղ – 1 ճ/գ
3. Քացախ – 50 մլ
4. Շաքարավազ – 50 գ
5. Գինու քացախ – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Սխտորի պճեղները մաքրել, լցնել աղ արած եռացող ջրի մեջ և խառնելով եփել 3-4 րոպե: Ջուրը թափել և սխտորը լցնել կես լիտրանոց բանկայի մեջ:

2. Թասի մեջ տաքացնել քացախների, ջրի և շաքարավազի խառնուրդը, խառնել և սպասել, որպեսզի շաքարավազը հալչի: Ստացված խառնուրդը տաք վիճակում լցնել սխտորի վրա, փակել բանկան և օգտագործել 1 շաբաթ անց:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս