Բաժիններ՝

Խնձորով ու պանրով աղցան

Բաղադրիչները՝

  • 200 գ պանիր
  • 2 հատ խնձոր
  • 2 հատ վարունգ
  • 1 հատ գազար
  • 1 ճ/գ կտրտած կանաչ սոխ
  • 1/2 բաժակ յոգուրտ
  • 4 ճ/գ մայրու ընկույզ
  • կիտրոնի հյութ
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Խնձորները մաքրեք, պտղամիսը տաշեղների ձևով կտրատեք ու վրան կիտրոնի հյութ ցողեք:

Վարունգները կտրատեք, ավելացրեք կտրտած կանաչ սոխն ու խառնեք:

Կարդացեք նաև

Գազարն ու պանիրը անցկացրեք խոշոր քերիչով:

Յոգուրտը խառնեք 1 թ/գ կիտրոնի հյութի, աղի ու աղացած սև պղպեղի հետ:

Մատուցելիս ափսեի մեջ տեղադրեք հազարի տերևները, տերևների վրա բուրգ-բուրգ շարեք պատրաստի բաղադրիչները: Վրան լցրեք մայրու ընկույզն ու պատրաստած սոուսը: Ձևավորեք կանաչիով:

Տեսանյութեր

Լրահոս