Բաժիններ՝

Երշիկով ու սնկով պիցցա

Բաղադրիչները`

  • 600 գ շերտավոր խմոր
  • 300 գ ապխտած երշիկ
  • 1 հատ քաղցր, կանաչ պղպեղ
  • 2 ճ.գ. կետչուպ
  • 2 ճ.գ. թթվասեր
  • 1 գլուխ սոխ
  • 8 հատ շամպինյոն (պահածոյացված)
  • 220 գ քերած պինդ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Երշիկն ու սունկը բարակ տաշեղների ձևով կտրատեք: Սոխը մանր կտրատեք: Քաղցր կանաչ պղպեղը կիսեք, սերմերը հեռացրեք, տաշեղների ձևով կտրատեք: Կետչուպը խառնեք թթվասերի հետ:

Խմորը բացեք, տեղադրեք ջուր քսած տապակի մեջ, վրան քսեք կետչուպի հետ խառնած թթվասերը, վերջինիս վրա լցրեք քերած պանրի կեսը:

Կարդացեք նաև

Խմորի վրա շարեք երշիկի, սնկի կտորները, կտրտած սոխն ու քաղցր պղպեղը: Վրան լցրեք քերած պանրի մյուս կեսը:

Պիցցան 25 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Տեսանյութեր

Լրահոս