Բաժիններ՝

Աղցան՝ Լիոն քաղաքից

Բաղադրիչներ

1. Ռուկոլա – 50 գ

2. Չերրի լոլիկ – 7 հատ

3. Ձու – 2 հատ

4. Հավի ապխտած փափկամիս – 200 գ

5. Պարմեզան – 100 գ

6. Հազարի տերևներ – 50 գ

7. Բալզամիկ քացախ

Պատրաստման եղանակը

1. Հազարի տերևները և ռուկոլան խառնել:

2. Փափկամիսը շերտատել և ավելացնել աղցանին:

3. Չերրիները կիսել և նույնպես ավելացնել աղցանին:

4. Բալզամիկ քացախ ավելացնել:

5. Պանիրը մանր քերիչով քերել, լցնել աղցանի վրա:

6. Աղցանի վրա տեղացրել ձուն և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս