Բաժիններ՝

Ինչպես պատրաստել սրճային պաղպաղակ, որը կզովացնի ամենաշոգ օրերին

Բաղադրիչներ

1. Սառեցված բանան – 4 հատ

2. Սառը էսպրեսսո – 4 բաժակ

3. Կակաո – 2 ճ/գ

4. Օշարակ – 4 ճ/գ

5. Շոկոլադի քերուկ և սերուցք՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:

2. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ և մի քանի ժամ դնել սառցախցիկը:

3. Մատուցելիս զարդարել քերած շոկոլադով և սերուցքով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս