Բաժիններ՝

Տնական կեքսերի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 4 հատ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Կարագ – 250 մլ
4. Ալյուր – 2 բաժակ
5. Սոդա – 1/4 թ/գ
6. Հատապտուղներ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը հալեցնել:

Կարդացեք նաև

2. Ձվերը հարել շաքարավազի հետ, կարելի է ավելացնել վանիլին:

3. Ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը, կրկին հարել:

4. Ավելացնել ալյուրը՝ անընդհատ խառնելով:

5. Հատապտուղները թավալել ալյուրի մեջ և լցնել խմորի մեջ, զգուշությամբ խառնել:

6. Ստացված խմորը լցնել կաղապարների մեջ: Թխել 40-50 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս