Բաժիններ՝

Գազարով խավիար. օրիգինալ և համեղ նախուտեստ

Բաղադրիչներ

1. Գազար – 1 կգ
2. Քաղցր պղպեղ – 500 գ
3. Կծու պղպեղ – 2 հատ
4. Լոլիկ – 2 կգ
5. Սխտոր – 1 պճեղ
6. Համեմի սերմ – 1 թ/գ
7. Շաքարավազ – 150 գ
8. Աղ – 1.5 ճ/գ
9. Դափնու տերև – 2 հատ
10. Քացախ (9%) – 100 մլ
11. Բուսայուղ – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով, լոլիկներն աղալ, պղպեղները խորանարդաձև կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Բանջարեղենին ավելացնել աղ, շաքարավազ, համեմունքներ և բուսայուղ:

3. Դնել կրակի վրա, հասցնել եռման և 2.5 ժամ շոգեխաշել:

4. Այնուհետև ավելացնել մանրացրած սխտորը, մանր կտրատված կծու պղպեղը և դափնու տերևը: 10 րոպե անց ավելացնել քացախը, խառնել, լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս