Բաժիններ՝

Նրբահամ աղցան՝ գազարով և սնկով

Բաղադրիչներ

1. Գազար – 5-6 հատ
2. Ոլոռ – 1 բանկա
3. Շամպինիոն – 7-8 հատ
4. Սոխ – 1 հատ
5. Թթվասեր – 2-3 ճ/գ
6. Ձիթայուղ – 1 ճ/գ
7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարը խաշել, սառեցնել և մաքրել, այնուհետև խորանարդաձև կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Սոխը մանր կտրատել և տապակել ձիթայուղով:

3. Ավելացնել սունկը: Սոխը և սունկը շոգեխաշել 10-15 րոպե, վերջում ավելացնել թթվասեր:

4. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, համեմել աղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս