Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք աղանդեր, որը կցանկանաք գդալով ուտել

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 1 բաժակ
2. Կակաոյի փոշի – 3 ճ/գ
3. Շաքարավազ – 3 ճ/գ
4. Ալյուր – 3 ճ/գ
5. Կարագ – 70-80 գրամ
6. Շոկոլադե սալիկ – 1/4 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը և կակաոն: Խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Դնել կրակի վրա և ժամանակ առ ժամանակ խառնել, որ չայրվի:

3. Եռալուց հետո մեկ րոպե եփել և վերցնել կրակից: Սառեցնել 20 րոպե:

4. Ավելացնել կարագը և խառնել:

5. Լցնել զանգվածը տարաների մեջ, զարդարել քերած շոկոլադով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս