Բաժիններ՝

Ամենահամեղ բրաունին՝ ընդամենը 10 րոպեում

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 100 գ
2. Ձու – 2 հատ
3. Կարագ – 150 գ
4. Կակաոյի փոշի – 65 գ
5. Շաքարավազ – 200 գ
6. Վանիլին – 1 թ/գ

Պատրաստման եղնակը

1. Հալած կարագին ավելացնել շաքարավազը, կակաոն և վանիլինը, լավ խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել ձվերը. յուրաքանչյուր ձուն ավելացնելուց հետո թեթևակիորեն հարել:

3. Ավելացնել ալյուրը և խառնել:

4. Կաղապարը յուղապատել և լցնել խմորը:

5. Թխել բարձր հզորությամբ, 4-5 րոպե:

6. Զարդարել կարամելով և ընկույզով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս