Բաժիններ՝

Շոկոլադե ջնարակ՝ ցանկացած թխվածքի համար

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլի օսլա – 1 ճ/գ
2. Կակաո – 3 ճ/գ
3. Շաքարի փոշի – 3 ճ/գ
4. Ջուր 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տարայի մեջ լցնել շաքարի փոշին, օսլան և կակաոն: Լցնել լավ սառեցված ջուրը և խառնել: Ահա և վերջ: Պատրաստի ջնարակով կարելի է պատել տորթերը և թխվածքաբլիթները: Ստացված զանգվածը կբավարարի 8 քափքեյքի համար:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս