Բաժիններ՝

Ֆրանսիացիները գիտեն՝ ինչպես համեղ նախաճաշել. ֆրանսիական ձվածեղ

Բաղադրիչներ

1. Սոխ – 1 հատ
2. Լոլիկ – 2 հատ
3. Հաց – 2 կտոր
4. Ձու – 2 հատ
5. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով:

2. Լոլիկները կտրատել և ավելացնել սոխին:

3. Հացի կտորները խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել լոլիկներին:

4. Ձվերը հարել, աղ ցանել և լցնել տապակի մեջ:

5. Զանգվածը խառնել:

6. Ձվածեղի վրա քերած պանիր ցանել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս