Բաժիններ՝

Ձկան խաշլամա

Բաղադրիչները՝

• իշխան ձուկ- 6 կտոր

• կարտոֆիլ- 4-5 հատ

• թարխուն

• կիտրոն

• աղ, սև պղպեղ

• գունավոր պղպեղներ- 1-ական

• տոմատի մածուկ- 4 ճ/գ

• կարագ

Պատրաստման եղանակը՝

Իշխան ձուկը աղով և պղպեղով համեմել, կարտոֆիլը մաքրել և մեջտեղից երկու կես անել։ Մեծ կաթսայի տակ դասավորել կարտոֆիլները, աղ անել, ապա դասավորել լուսնաձև կտրատած պղպեղները, իսկ վերևի շարքում դասավորել ձուկը։

Այնուհետև վրան առաջ թարխուն, 4-5 շերտ լիմոն և 4-5 կտոր կարագ դնել։ Տոմատի մածուկը ջրով բացել, լցնել վրան և եփել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս