Բաժիններ՝

Սաղմոնը՝ ծնեբեկով 

Բաղադրությունը՝ 

  • Սաղմոնի ֆիլե- 4-6 կտոր
  • ծնեբեկ- 1 կամ 2 կապ
  • ձիթապտղի յուղ
  • կիտրոն
  • սխտոր- 3 պճեղ
  • աղ
  • սև պղպեղ
  • Սամիթ, մաղադանոս կամ պապրիկա՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը՝ 

Սաղմոնը լվանալ և չորացնել: Ծնեբեկից հեռացրեք չոր ծայրերը:

Թխելու սկուտեղի վրա փայլաթիթեղ դրեք, կենտրոնում շարեք ծնեբեկը, վրան՝ սաղմոնի ֆիլեն:

Կարդացեք նաև

Վրան ձիթապտղի յուղ, ապա թարմ կիտրոնի հյութը շաղ տալ։

Ավելացնել ճզմած սխտորը, աղ անել և համեմել։

Փայլաթիթեղով ամուր ծածկեք և դրեք նախապես տաքացրած ջեռոցը՝ եփել 20-25 րոպե՝ կախված սաղմոնի հաստությունից:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս