Բաժիններ՝

Լոբին` տոմատի սոուսով

Բաղադրամասերը՝

  • Կարմիր լոբի՝ իր հյութի մեջ- 1 տարա
  • Լոլիկ՝ իր հյութի մեջ- 1 տարա
  • Սոխ- 1 հատ
  • Սխտոր- 1 պճեղ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Չորացրած թարխուն- 1 թեյի գդալ
  • Խմելի սունելի- 1 թեյի գդալ
  • բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը՝

Լոբին քամեք, հյութը լցրեք առանձին տարայի մեջ և մի կողմ դրեք։ Սոխը և սխտորը մանր կտրատեք և բուսայուղով տապակեք։ Ավելացրեք լոլիկը՝ հյութի հետ միասին, միաժամանակ լցրեք նաև լոբուց առանձնացրած հեղուկը: Թողեք եփվի 20 րոպե, որպեսզի թանձրանա։

Այնուհետև ավելացրեք լոբին և շարունակեք եփել ևս 7-10 րոպե։

Կարդացեք նաև

Աղ արեք, ավելացրեք թարխունն ու խմելի սունելին, փակեք կաթսան և թողնել եփվի ևս 10 րոպե։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս