Բաժիններ՝

Խոզի կողեր՝ բարբեքյու սոուսով

Բաղադրիչներ՝

  • Խոզի կողեր- 500 գ
  • Կետչուպ՝ 120 մլ
  • Չիլի պղպեղ
  • Սխտորի փոշի՝ ըստ ճաշակի
  • Բուրավետ պղպեղ
  • Թարխուն
  • Ռեհան
  • Կարմիր գինու քացախ՝ 1 ճ/գ
  • Դարչնագույն շաքարավազ՝ 1 ճ/գ
  • Աղ

Պատրաստման եղանակը՝

Միսը լվացեք և չորացրեք, վրայի թաղանթը և ոչ պետքական ճարպը հեռացրեք: Համեմունքները խառնեք տարայի մեջ, լավ քսեք մսի վրա:

Միսը պետք է ամբողջությամբ ծածկվի համեմունքներով: Փաթաթեք երկու շերտ փայլաթիթեղով, որպեսզի եփելիս հյութը դուրս չգա: Եփեք ջեռոցում 180 աստիճանով 2 ժամ:

Բարբեքյու սոուս պատրաստելու համար անհրաժեշտ է խառնել կետչուպը, քացախը և շաքարավազը:

Կողերը հանեք ջեռոցից, սուոսը քսեք վրայի շերտի վրա, 5 րոպե եփեք գրիլի ռեժիմով: Այնուհետև նույնը կրկնեք նաև մյուս կողմի վրա սոուսը քսելով և ես 5 րոպե թողեք ջեռոցում:

Տեսանյութեր

Լրահոս