Բաժիններ՝

Սաափլի

Բաղադրիչները՝ 

  • Հալվող պանիր – 200 գրամ
  • յուղ – 1 ճ/գ
  • սոխ – 1 գլուխ
  • բրինձ – 1 բաժակ
  • ջուր – կես բաժակ
  • ձու – 2 հատ
  • սպիտակ գինի – կես բաժակ
  • փոշի պաքսիմատ – 1 բաժակ
  • 7 համեմունք
  • ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մանրացնել և յուղի մեջ տապակել, ավելացնել բրինձը, ապա գինին:

Երբ գինին ներծծվի, ավելացնել եռացած ջուրը և մարմանդ կրակի վրա եփել: Թողնել՝ սառչի:

Պանիրը խորանարդիկներով կտրատել։

Բրնձին խառնել պաքսիմատի կեսը, ձուն, համեմունքը և շաղախել:

Ստացված զանգվածից գնդիկներ պատրաստեք և յուրաքանչյուր գնդիկի մեջ տեղադրեք մի կտոր պանիր, թաթախել պաքսիմատի մեջ և տապակել տաք ձեթ մեջ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս