Բաժիններ՝

Հավով և վարունգով աղցան

Բաղադրիչները՝

  • Հավի կրծքամիս (խաշած) – 150 գ
  • Թարմ վարունգ – 200 գ
  • հազարի տերեւներ
  • Քունջութ – ըստ ճաշակի
  • Ձիթայուղ – 2 ճ/գ
  • Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
  • Մաղադանոս – 10 գ
  • Խնձորի քացախ – 1 ճ/գ
  • Շագանակագույն շաքարավազ – 1/4 թ/գ
  • Սխտոր – 1 պճեղ
  • Սև աղացած պղպեղ
  • Նրբաբլիթ
  • Ձու – 1 հատ
  • Աղ
  • Մաղադանոս
  • Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

Վարունգը կտրատել բարակ շերտերով: Եփած կրծքամիսը երկարավուն կտրատել։

Պատրաստել սոուսը

Բաժակի մեջ խառնեք սոյայի սոուսը, խնձորի քացախը, ձիթապտղի յուղը, շագանակագույն շաքարավազը, պղպեղը, մաղադանոսը (նուրբ թակած), սխտորը (մանր կտրատած):

Հավի միսն ու վարունգը  լցնել պատրաստի սոուսի վրա, խառնել և տեղ 1 ժամով դնել սառնարանում։

Կարդացեք նաև

Ձուն կոտրել բաժակի մեջ, ավելացնել մաղադանոս (նուրբ թակած), աղ, խառնել։

Ձվի զանգվածը լցնել յուղած ու տաքացրած տապակի մեջ և տապակել երկու կողմից։ Սառչելուց հետո կտրատել  երկարավուն  բարակ շերտերով։

Կտրատած նրբաբլիթը ավելացրեք աղցանին և դանդաղ խառնեք։

Լվացված և չորացրած հազարի տերևները դնել մատուցվող ափսեյի  վրա, վրան ավելացնել պատրաստի աղցանը և շաղ տալ  քունջութ։

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս