Բաժիններ՝

Հավով և վարունգով աղցան

Բաղադրիչները՝ 

  • հավի ֆիլե – 400 գ
  • վարունգ – 2 հատ
  • Կաթ – 3 ճ/գ
  • սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
  • ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
  • քունջութ – 2 ճ/գ
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը եռացնել աղաջրի մեջ, սառեցնել և մանրացնել։ Վարունգը կտրատել կիսաշրջանաձև։

Ձուն հարել կաթի և աղի հետ, լցնել նախապես տաքացրած տապակի մեջ և տապակել երկու կողմից, որպեսզի ստացվի ձվով նրբաբլիթ։ Այնուհետեւ կտրեք այն երկար շերտերով:
Տապակել քնջութի սերմերը տապակի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Հավի ֆիլեն խառնել վարունգի հետ, համեմել ձեթով և սոյայի սոուսով։

Աղցանը լցնել ափսեի մեջ, իսկ վրան՝ ձվածեղի շերտեր ու շաղ տալ քնջութի սերմերը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս