Բաժիններ՝

Գազարով կոտլետներ

Բաղադրիչները՝

  • 500 գ գազար
  • 40 գ սպիտակաձավար
  • 1 թ/գ աղացած պապրիկա
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • 1/2 թ/գ  աղացած կարմիր պղպեղ
  • 50 գ աղացած չորահաց
  • 2 ճ/գ բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը

Մաքրած գազարը 20-25 րոպե եփեք: Հովացրեք: Քերիչով քերեք: Խառնեք սպիտակաձավարի հետ ու 30 րոպե թողեք սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում:

Ավելացրեք պապրիկան, աղը, կարմիր ու սև պղպեղները:

Ստացված խմորից գնդիկներ արեք, գլորեք չորահացի մեջ, ձեռքով տափակեցրեք:

Թավայի մեջ, միջին ուժգնության կրակի վրա տաքացրեք բուսական յուղը: Կոտլետները երկու կողմից մոտ 4-ական րոպե տապակեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս