Բաժիններ՝

Լյարդը՝ կարտոֆիլի հետ

Բաղադրիչները՝

  • 450 գ տավարի լյարդ
  • 4 հատ խաշած կարտոֆիլ
  • 2 ճ/գ ցորենի ալյուր
  • 1 հատ ձու
  • 3 ճ/գ մանրացրած չորահաց
  • 1 գլուխ սոխ
  • 1 հատ գազար
  • 4 ճ/գ քերած հոլանդական պանիր
  • 2 ճ/գ բուսական յուղ
  • 2 ճ/գ կտրտած մաղադանոս
  • աղացած կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխն ու գազարը բարակ տաշեղների ձևով կտրատեք, յուղի մի մասով տապակեք մինչև սոխի թափանցիկ դառնալը:

Կարտոֆիլը կտրատեք, տեղադրեք յուղով պատված տապակի մեջ: Վրան լցրեք տապակած սոխն ու գազարը:

Կարդացեք նաև

Տավարի լյարդը համաչափ կտրատեք, մի փոքր ծեծեք, աղ ու պղպեղ արեք, ալյուրի, ձվի, ապա չորահացի մեջ թաթախեք:

Բուսական յուղի մեջ լյարդը տապակեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Տավարի լյարդը տեղադրեք տապակի մեջ, գազարի ու սոխի վրա: 20 րոպեով տեղադրեք ջեռոցում: Վերջում վրան քերած պանիր լցրեք:

Մատուցելիս զարդարեք կտրտած մաղադանոսով:

Տեսանյութեր

Լրահոս