Բաժիններ՝

Աղցան` նարնջի զամբյուղիկների մեջ

Բաղադրիչները՝

  • 4 հատ նարինջ
  • 250 գ պահածոյացված անանաս
  • 250 գ քաղցր-թթու խնձոր
  • 1 ճ/գ կիտրոնի հյութ
  • 100 գ սերուցքային յոգուրտ
  • 20 գ ձվի լիկյոր
  • 100 գ կտրտած ընկույզ
  • 1/4 թ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Նարինջները կիսեք, միջուկները հանեք ու կեղևից զամբյուղիկներ ստացեք:

Խնձորները մաքրեք կեղևից: Խնձորը, անանասը խորանարդաձև կտրատեք, խառնեք իրար, ավելացրեք նարնջի կտրտած միջուկը, ընկույզի մի մասը, վրան կիտրոնի հյութ լցրեք:

Կարդացեք նաև

Սոուսի համար յոգուրտը խառնեք ձվի լիկյորի հետ, ավելացրեք շաքարավազը, խառնեք: Աղցանը համեմեք ստացված սոուսով ու լցրեք նարնջի զամբյուղիկների մեջ:

Մատուցելիս վրան ցանեք մնացած ընկույզը:

Տեսանյութեր

Լրահոս