Բաժիններ՝

Ժուլյեն՝ հավի ֆիլեով

Բաղադրիչները՝

  • 350 գ հավի խաշած ֆիլե
  • 600 գ շամպինյոն
  • 1 գլուխ սոխ
  • 1 բաժակ թթվասեր
  • 350 գ պինդ պանիր
  • 1/2 բաժակ հավի արգանակ
  • 3 ճ/գ բուսական յուղ
  • 1 ճ/գ ցորենի ալյուր
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի եփած ֆիլեն տաշեղների ձևով կտրատեք:

Շամպինյոնները մաքրեք ու կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Սոխը տաշեղների ձևով կտրատեք և սնկերի հետ յուղով տապակեք: Տապակելու վերջում աղ ու պղպեղ արեք:

Ավելացրեք ալյուրն ու հավի ֆիլեն, էլի տապակեք:

Ստացված զանգվածը լցրեք փոքրիկ, ջերմադիմացկուն տապակների մեջ, ավելացրեք արգանակն ու թթվասերը, 5 րոպե շոգեխաշեք:

Վրան լցրեք քերած պանիրն ու թողեք ջեռոցում մինչև պանրի հալչելը:

Տեսանյութեր

Լրահոս