Բաժիններ՝

Ապխտած հավի մսով ռիզոտտո

Բաղադրիչները՝

  • ապխտած հավի 2 կրծքամիս
  • 2 բաժակ բրինձ
  • 1 գլուխ սոխ
  • 100 գ շամպինյոն
  • 1 հատ քաղցր կարմիր տաքդեղ
  • 1 բաժակ հավի արգանակ
  • 1 ճ/գ կարրի (կծու)
  • 2 ճ/գ կարագ
  • 4 ճյուղ մաղադանոս
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատեք, աղ արեք ու տապակեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Սոխը օղակաձև կտրատեք: Կտրատեք նաև շամպինյոնները: Երկուսը միասին տապակեք կարագի մեջ:

Կարդացեք նաև

Քաղցր տաքդեղը տաշեղաձև կտրատեք:

Հավի կրծքամիսը խառնեք շամպինյոնների, սոխի ու քաղցր տաքդեղի հետ: Վրան լցրեք բրինձը, արգանակը, աղ ու պղպեղ արեք, ավելացրեք կարրին ու խառնելով՝ 25 րոպե եփեք:

Մատուցելիս լցրեք մեծ ափսեի մեջ ու ձևավորեք կանաչիով:

Տեսանյութեր

Լրահոս