Բաժիններ՝

Անանասը փափուկ խմորի մեջ

Բաղադրիչները՝

  • 1 հատ անանաս

Փափուկ խմորի համար

  • 1/2 բաժակ ցորենի ալյուր
  • 1/2 բաժակ բաց գույնի գարեջուր
  • 2 հատ ձու
  • 2 ճ.գ. կարագ
  • 1 բաժակ բուսական ձեթ
  • 4 ճ.գ. հատապտղային մրգահյութ
  • 1 ճ.գ. շաքարավազ
  • 1/2 թ.գ. աղ

Պատրաստման եղանակը

Անանասը օղակաձև կտրատեք, կենտրոնական մասը՝ խոռոչը, հեռացրեք:

Կարդացեք նաև

Հալած կարագը խառնեք ձվի դեղնուցների, 1 ճ.գ. գարեջրի, շաքարավազի, աղի, ալյուրի հետ, խառնեք մինչև միատարր զանգված ստանալը, աստիճանաբար ավելացրեք մնացած գարեջուրը և հարած սպիտակուցները:

Անանասի օղակները թաթախեք խմորի մեջ ու ձեթի մեջ տապակեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Անանասները մատուցեք հատապտղային մրգահյութի հետ մեկտեղ:

Տեսանյութեր

Լրահոս