Բաժիններ՝

Մարինացված վարունգ՝ ջեռոցում

Բաղադրիչներ՝

  • 500գ վարունգ
  • 220 գ գլուխ սոխ
  • 400 գ շաքարավազ
  • 200 մլ 6 տոկոսանոց քացախ
  • 2 թ.գ. աղ
  • 1 թ.գ.  մանանեխի սերմեր
  • 1/2 թ.գ. աղացած քրքում

Պատրաստման եղանակը

Վարունգը բարակ օղակների ձևով կտրատեք: Սոխը մաքրեք, կիսաօղակաձև կտրատեք:

Վարունգը, սոխը, աղը, մանանեխի սերմերը, քրքումը, շաքարավազը և քացախը լցրեք խորը տապակի մեջ: Խառնեք:

Կարդացեք նաև

Տապակը 3 րոպեով տեղադրեք ջեռոցում՝ ամենաբարձր ջերմաստիճանի վրա: Հանեք ջեռոցից ու խառնեք: Հետո էլի 4 րոպեով տեղադրեք նույն ջերմաստիճանի ջեռոցում:

Մարինացված վարունգները հանեք ջեռոցից, լցրեք բանկայի մեջ, հովացրեք ու տեղադրեք սառնարանում:

Սառնարանից հանեք ու մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս