Բաժիններ՝

Բրնձով ու ապխտած երշիկով աղցան

Բաղադրիչները՝

  • բրինձ- 120 գ
  • ապխտած երշիկ- 180 գ
  • չերրի լոլիկ- 180 գ
  • բուլղարական պղպեղ- 1 հատ
  • ձիթապտղի յուղ- 2 ճ.գ.
  • քրքում- 1 թ.գ.
  • պապրիկա- 1 թ.գ.
  • սոյայի սոուս- 1 ճ.գ.
  • սոխ- 1 գլուխ
  • կանաչի

Պատրաստման եղանակը՝

Սոխը մանր կտրատեք ու ձիթապտղի յուղի մեջ տապակեք մինչև թափանցիկ դառնալը:

Եփած բրինձը ավելացրեք տապակած սոխին, խառնեք:

Կարդացեք նաև

Բրինձը համեմեք սոյայի սոուսով, քրքումով ու պապրիկայով:

Կտրատեք չերրի լոլիկը, բուլղարական պղպեղը, ապխտած երշիկն ու կանաչին: Ավելացրեք բրնձին ու խառնեք:

Մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս