Տարտալետներ պանրով և սնկով
Բաղադրիչներ
1. Պատրաստի տարտալետներ – 16-20 հատ

2. Պանիր – 300 գ

3. Շամպինիոն – 300 գ

4. Սոխ – 2 հատ

5. Թթվասեր – 1 ճ/գ
6. Սխտոր – 2 պճեղ

7. Հավի փափկամիս – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը և սունկը տապակել, համեմել աղով և պղպեղով:
2. Հավի խաշած միսը կտրատել և խառնել սնկին:
3. Առանձին խառնել մանր քերած պանիրը, ճզմած սխտորն ու թթվասերը։
4. Հավով և սնկով զանգվածը լցնել տարտալետների մեջ, վրան ավելացնել պանիրը, եփել 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

