Բաժիններ՝

«Ցեզար» աղցանի դասական սոուսը

Բաղադրիչներ

1. Պարմեզան պանիր – 100 գ

2. Անչոուսի փափկամիս – 5 հատ

3. Ձու – 4 հատ

4. Ձիթայուղ – 400 մլ

5. Վուսթերյան սոուս – 3 ճ/գ

6. Սխտոր – 1 պճեղ

7. Կիտրոնի հյութ – 2 թ/գ

8. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերի օգնությամբ 1-2 րոպե հարել ձվերը, մինչև փրփուրի առաջանալը:

2. Շարունակելով հարելը՝ աստիճանաբար ավելացնել ձիթայուղը: Հարել այնքան, որպեսզի զանգվածը մայոնեզ չդառնա:

3. Ավելացնել անչոուսը, սխտորը, կիտրոնի հյութը, աղը և վուսթերյան սոուսը:

4. Պարմեզանը քերել մանր քերիչով և ավելացնել մնացած բաղադրիչներին: Սոուսի պնդությունը կարելի է կարգավորել հենց պանրի օգնությամբ: Ամբողջ զանգվածը հարել ևս 1-2 րոպե, մինչև միասեռ դառնալը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս