Բաժիններ՝

Շոկոլադե թավշյա բիսկվիթ

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 4 հատ

2. Կաթ – 150 մլ

3. Ալյուր – 220 գ

4. Շաքարավազ – 160 գ

5. Կարագ – 150 գ

6. Կակաո – 100 գ

7. Փխրեցուցիչ – 2 թ/գ

8. Վանիլին

9. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը տրորել շաքարավազի հետ: Ստացված զանգվածին ավելացնել ձուն և հարել այնքան, մինչև միասեռ դառնա:

2. Առանձին թասի մեջ խառնել բոլոր չոր բաղադրիչները:

3. Հարիչի օգնությամբ իրար միացնել երկու զանգվածները՝ աստիճանաբար ավելացնելով կաթը:

4. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և թխել 30 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս