Բաժիններ՝

Պարզ բաղադրատոմս նրանց համար, ովքեր բոլորովին ժամանակ չունեն պատրաստելու

Բաղադրիչներ

1. Պաստա – 1 տուփ

2. Բրոկոլի – 3 ծաղկեփունջ

3. Հավի կրծքամիս – 2 հատ

4. Կարագ – 2 ճ/գ

5. Ալյուր – 1/4 բաժակ

6. Կաթ – 1 բաժակ

7. Հավի արգանակ – 1 բաժակ

8. Սխտորի փոշի – 1/4 թ/գ

9. Պղպեղ – 1/4 թ/գ

10. Աղ – 1/8 թ/գ

11. Քերած չեդեր պանիր – 2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան եփել փաթեթի ցուցումների համաձայն: Եփելու վերջին 2-3 րոպեի ընթացքում ավելացնել բրոկոլին։ Քամել ու մի կողմ դնել։

2. Մեծ կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը: Ավելացնել ալյուրը և համեմունքները: Դանդաղ լցնել կաթը: Եփել՝ անընդհատ խառնելով, մինչև խառնուրդը խտանա։ Վերցնել կրակից և ավելացնել չեդեր պանիրը, խառնել:

3. Ավելացնել պաստան, բրոկոլին և խաշած հավը: Եթե սոուսը շատ թանձրանա, ավելացնել կաթ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս