Ինչպե՞ս տանը պատրաստել պաղպաղակ-սենդվիչ
Բաղադրիչներ
1. Թխվածքաբլիթներ
2. Սառեցրած բանան – 3 հատ
3. Սերուցք – 2 ճ/գ
4. Վանիլինի էքստրակտ – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բանանը մաքրել, կտրատել և դնել սառցախցիկը:
2. Լավ սառելուց հետո հանել և սերուցքի ու վանիլինի հետ հարել բլենդերով:
3. Ստացված զանգվածը կրկին դնել սառցախցիկը, մինչև լավ պնդանա:
4. Պնդանալուց հետո թխվածքաբլիթների օգնությամբ սենդվիչներ ձևավորել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը