Բաժիններ՝

Ինչպե՞ս տանը պատրաստել պաղպաղակ-սենդվիչ

Բաղադրիչներ

1. Թխվածքաբլիթներ

2. Սառեցրած բանան – 3 հատ

3. Սերուցք – 2 ճ/գ

4. Վանիլինի էքստրակտ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը մաքրել, կտրատել և դնել սառցախցիկը:

2. Լավ սառելուց հետո հանել և սերուցքի ու վանիլինի հետ հարել բլենդերով:

3. Ստացված զանգվածը կրկին դնել սառցախցիկը, մինչև լավ պնդանա:

4. Պնդանալուց հետո թխվածքաբլիթների օգնությամբ սենդվիչներ ձևավորել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս