Բաժիններ՝

Աղցան «Իտալական»

Բաղադրիչներ

1. Հավի ապխտած կրծքամիս – 200 գ

2. Մայոնեզ – 50 գ

3. Աղ – 1 պտղունց

4. Քացախ – 2 ճ/գ

5. Սոխ – 1 հատ

6. Վարունգ – 1 հատ

7. Պինդ պանիր – 100 գ

8. Ձու – 5 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը բարակ շերտատել:

2. Ձուն եփել, նույնպես շերտատել:

3. Վարունգը լվանալ, հեռացնել կեղևը, բարակ շերտատել:

4. Սոխը կիսաօղակաձև կտրատել, լցնել թասի մեջ, վրան քացախ ցողել և թողնել 10-15 րոպե:

5. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:

6. Խորը թասի մեջ խառնել կրծքամիսը, ձուն, վարունգը, պանիրը և սոխը, ավելացնել 2-3 ճ/գ մայոնեզ:

7. Պատրաստի աղցանին աղ ավելացնել, լավ խառնել, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս